Translate

onsdag 11 november 2015

Chania Entertainment Group- lyxigt nöje på Kreta!

Jag började den här sommaren med 2 veckor på Kreta i Grekland. Jag skrev tidigare om mina favoritstränder och lite om Chania. Nu kommer jag att fortsätta skriva om Kreta tänkte jag. För er som undrar om det finns några schysta strandklubbar i Chania, så kan jag berätta att det finns.

Under mitt första event jag hade tidigare i år, kom jag i kontakt med Marie Asvestas. En gammal kollega till mig som hade börjat jobba på Chania Entertainment Group. Hon tyckte att jag skulle åka ner och hälsa på henne. Klart jag skulle till Kreta tänkte jag och började undersöka saken. Några månader senare checkade jag in på Illianthos Village i orten Agia Marina, som ligger ca 5 km utanför Chania stad. Precis bredvid Illianthos Village ligger klubben Costa Costa och Villa Club, som tillhör Chania Entertainment Group.

På dagarna ligger man i stora och trendiga strandsängar och lyssnar på bra musik. Har man barn med sig så finns det en nybyggd lekplats. En mindre pool finns också. Blir man hungrig, kan man beställa mat i restaurangen som är helt ny för i år. När solen går ner, går man vidare till Villa Costa och lyssnar på internationella DJ:s som flygs ner bara för dig.

Vill man bada nere i Falassarna, bokar man en utflykt till Playa Pariso. Transportmedlet är buss och när man väl är framme väntas avkoppling på stilrena solstolar. Paradiset helt enkelt.

Inte nog med detta... Vill du ha hjälp med events eller tillställningar som kräver det lilla extra så har de detta också!


VIP Service – Upplev Chania som en stjärna!

Vi älskar lyx & vi vet att vi inte är ensamma…
Få den där extra servicen som du förtjänar under semestern. Vi kan hjälpa dig med att hitta rätt hotell, flygplatstransfer, Privata Club partyn, middagar och mycket mer, självklart med diskretion när det behövs. Låt oss ta hand om dig redan innan du är här! Detta är den ultimata nöjes Concierge servicen!
  • Exklusiva Hotell & Hus rekommendationer & bokning.
  • Vattensport – Fly Board, Sea Bob och mer!
  • Beach Yoga i grupp eller privat.
  • Tennis
  • Beach Volley
  • Massage
  • Dykning
  • Yacht Services
  • VIP Club gästlistor & Restaurantreservationer
  • Chaufför och Limousine service

Mamma och dotter gör stan osäker ;)

Nybyggd lekplats i skuggan..


En middag fick vi till med Maria i blått..
Restaurangen på Costa Costa

Jag och Camilla
Färska medelhavsräkor med avocado-mums!

Pasta med Langostino-mums! 
Celine blev lite trött och fick en skön plats att vila på..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar