Translate

lördag 17 oktober 2015

Mingel för hästentusiaster på Bergmans & Collage

För exakt en vecka sedan var det dags för mitt tredje event för i år. Den här gången fick jag lov att lämna resebranschen en kväll, för att lära mig mer om ridsporten. Tillsammans med med Anna Wallberg, Equestrian Stockholm, Kristian Von Krusenstierna, Thomas Fogdö, Jenny "Velvet", Wella, Rituals och Bodvár Of Sweden belv det en superlyckad kväll med ca 350 hästälskare under ett och samma tak. Vi började att välkomna alla inne på mysiga Bergmans, och gick senare över till den större lokalen Collage där föreläsning och modevisning skulle äga rum.. Våra föreläsare under kvällen var Anna Wallberg som berättade om hennes framgång.

Sedan fick vi en av Sveriges bästa ryttare Kristian Von Krusenstierna. Han är närmare bestämt landslagsryttare i dressyr och har deltagit i alla möjliga tävlingar så som VM, SM, NM, EM och världscupfinal. Vill passa på att gratulera honom då han och Languedoc vann Grand Prix i Olso nu i veckan. 

Fler på scen hade vi Thomas Fogdö. Thomas är en förr detta utförsskidåkare, numera verksam som föreläsare och idrottsspykologisk rådgivare.
Anna Wallberg är en fantastisk kvinna som har massa bollar i luften. Färgstark och energifull som hon är, driver hon AP-ridutveckling. Hon har sitt stora stall norr om Stockholm, där hon med järnhand och charm lär ut sina kunskaper inom ridning. Stjärnhoppningen på Sweden Horse Show är något som hon också ligger bakom.. Anna är en god vän till mig och någonstans i Karibien tidigare i år, frågade hon om jag ville ordna ett event tillsammans med henne. En idé som blev verklig i fredags. 


Equestrian Stockholm hade en stor modevisning under kvällen. Snyggingarna Johanna, Sarah och Sofia säljer eleganta och lyxiga toppar, ridbyxor, plastronger, accessoarer, schabrak och täcken. 


Tv-kanalen Horse1 filmade hela eventet, som sänds nästa vecka den 20/10 kl 18.00 
Att bli intervjuad är inte varje dag man blir. Efter en massa svammel och svettdroppar i pannan, fick jag återgå till mitt fix igen. 


Jenny "Velvet" snurrade skivor och hon passade även på att spela hennes senaste singel "Friendly fire". Superbra var den!   


Kungen och drottningen av det svenska rosévinet Bodvár of Sweden stod för välkomstdrinken. Ann som är gift med Bodvar kom förbi för att se vad gästerna tyckte. Högsta betyg tyckte vi, som alltid! Bodvár Of Sweden No 7 kan ni köpa på systembolaget Fältöversten. Sen fick jag berättat till mig att något annat spännande kanske är på gång. Håller tummarna att det blir så.. Mums :)


Under kvällen kunde man vinna ridlektioner med Anna Wallberg, och fina priser från Rituals, Wella och Equestrian Stockholm. Vi hade 3 vimmelfotografer under kvällen som tog massa roliga foton. Fotona jag har här är Marek Marsina och Jenny Penttilä som har tagit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar