Translate

tisdag 5 maj 2015

Middag, hästridning och Tv-inspelning på Antuna gård

I lördags hade vi en mycket trevlig kväll med goda vänner. Anna och Magnus hade slagit på stort och köpt hem halva köttdisken.

Jag tror Celine hade sett framemot den här helgen mest av alla för hon skulle nämligen få rida i Annas stall. Anna Persson Wallberg driver ett av Sveriges största stall och har hundra bollar i luften samtidigt. Inte har bara massa vackra hästar att sköta utan hon driver sin blogg, AP-utveckling och hon skriver även på www.swedenhorseshow.se 

I Annas senaste inlägg skrev hon så här
För två år sedan fick Lena, jag och Fabian igenom vår lilla dröm att få göra tv av vår ”Stjärnornas hoppning” som vi jobbat med sedan 2007. Det var från början en ide av Viktoria Tocca som hon bollade vidare med Lena Bredberg och som sedan blev ett inslag i dåvarande Stockholm horse show (nu Sweden horse show) första året var det mest redan ridkunniga kändisar och Lena frågade mig om jag ville låna ut min häst Celine till Richard Herrey, vilket jag gjorde. Åren därefter har jag och Lena jobbat med det här tillsammans och jag har lärt våra kändisar att rida och gjort mkt ”bakom kulisserna jobb tillsammans med vår projektledare och huvudfunktionär Fabian Rhode, Lena har haft gemensam hoppträning för dem en gång i veckan samt varit deras hopptränare och coach när vi väl kommit till arenan. 
Vi var super glada och taggade när vi 2013 spelade in det första avsnittet som SVT valde att kalla Stjärnhoppningen och det var ännu roligare när det visade sig att tv publiken tyckte om vårt program och vi nu är inne på vår tredje säsong som nu blir i ett 30 minuters långt tv program istället för de tidigare 15 minuter. Ni som tvtittare kommer att få se lite förändringar i serien till hösten men precis som innan så är det första avsnittet inspelat här på Antuna Gård. 
När det var dax för Celine och Neo att pröva på att rida så fick vi trängas lite med gänget som skulle spela in stjärnhoppet som ska sändas på SVT Barnkanalen. Celine blev nervös när hon såg sin lilla idol Misslisibell och vågade inte gå fram och hälsa :) 
Magnus visade oss runt på gården medan Anna jobbade för fulla muggar. Vi såg lamm, kossor och vackra hästar. 
En helt fantastisk dag på landet! Imorgon bär det av till soliga Barcelona :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar