Translate

lördag 23 maj 2015

Gästspelar som flygvärdinna/Airguide

En liten dröm har gått i uppfyllelse! Nu är jag på väg till Arlanda för att sedan flyga upp till Norrland, närmare bestämt Luleå. För imorgon ska jag flyga ner ett fullt plan med härliga Norrbottningar till mitt älskade Grekland. Jag har haft kollegor som redan flugit den här rutten och jag är sist ut. Jag älskar att mitt jobb är så brett, och att man får möjlighet att testa så mycket roliga saker. Jag sökte en gång för länge sedan jobb som flygvärdinna, men som inte gick vägen. Nu har jag fått en chans till och är superglad! 

Först blir det Norrland och middag med mina gamla goa kollegor. Matskribenten ska äntligen få testa restaurangen Hemmagatronomi. Det ser jag fram emot! 

Uniform✔️
Scarf✔️
Transfer board✔️
Namnskylt✔️
Crew manual✔️
Biljetter t/r Grekland✔️
Sjukt glad tjej✔️


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar