Translate

måndag 18 februari 2013

Yelp- en helt ny värld

I förra veckan fick jag reda på att jag med min recension om "Holy Sweet" - hade blivit utvald att vara med i upp till 6 stycken lokal tidningar i innerstan- Stockholm. Jag kan nog inte förklara hur jädra glad jag blev!!

Det här med att jag har börjat skriva för Yelp, var inget jag hade planerat.
Att jag skulle starta upp den här bloggen- ligger min finaste Linda bakom. Tror nog inte att jag skulle våga söka till Yelp om jag inte hade börjat öva här innan... Ytterligare en vän tipsade mig om detta frilansjobb som skribent och marknadsassistent på Yelp. Hon heter Christine, och henne har jag att tacka för att jag fått slå upp en dörr som jag aldrig trott jag skulle göra!

I kväll har jag haft en date med ett gäng sköna mammor från Celines första dagis. Vi är ett gäng som fick vårt andra barn samtidigt och har därför umgåtts en hel del därefter- vilket är väldigt unikt har vi förstått.

Jag har länge velat testa Berns nya bebis- Nosh and Chow.
Man får inte gå fel, för restaurangen ligger inte på Berns utan på Norrlandsgatan/Kungsgatan..
Det kommer en recension om Nosh and Chow senare i veckan på Yelp :0)

Lite kortfattat: för ljus och för kall matsal. Cool meny som var uppdelad i 4 världsdelar- Sydamerika, Ryssland/Polen, Marocko/Nordafrika och till sist Singapore/Asien. Jag beställde in grodlår från Singapore menyn och lammet från Marocko menyn.
Det var väldigt varierande tycken mellan tjejerna, men det trevligaste var ändå att få träffa Catarina, Ulrika, Victoria och Jenny en kväll som denna!

Tack för en mycket trevlig kväll brudar!

2 kommentarer:

  1. Kul att läsa! Stor kram / Paula

    SvaraRadera
  2. Tack för att du tror på mig Paula!! Stor kram till dig

    SvaraRadera