Translate

torsdag 14 februari 2013

Mikas vs Stockholms gruppen

Alla hjärtans dag och massa roliga saker som händer..

Min älskade sambo skickade blommor och choklad till mig på jobbet idag. Det finns ju faktiskt inget bättre än att bli uppvaktad på en dag som denna. Speciellt när man varit tillsammans i 11-år!

Igår hade vi ett möte inbokat med modellagenturen- Mikas. Dagen innan fick jag även ett mejl från Stockholms gruppen att de också ville träffa mig och barnen.

Hela dagen strosade vi runt i stan och åt på Donken efter önskmål från Celine och sen blev det en stund på Zara. Asså nu har sommar kollektionen kommit in och jag bara älskar Zara då!! Kom hem med en kasse som jag snabbt gömde för Mats ;0)

Barnen var super duktiga och Mikas hörde av sig redan idag och berättade att Celine och Neo var inlagda i deras fotobank.

Men nu vet jag ju inte ifall det gick lika bra hos Stockholms gruppen, och att ha samarbete med båda agenturerna är inte så poppis.. I-lands problem med stora bokstäver!!!

Jag fick ett super proffsigt svar att barn och föräldrar skall känna sig bekväma med allt som har med denna värld att göra så inget är bindande egentligen med jobb, utan man kan välja fritt hur man vill.

Det är ju lite känsligt för vissa när man berättar att man låter sina barn ställa upp så här, men både jag och Mats har pratat mycket om detta och är överens om att det bara en kul grej. Eftersom att Celine är så pass stor som hon är nu så frågar vi alltid henne innan hon är med så här ifall hon tycker att det är roligt- vilket hon säger att hon tycker!!

Neo är för liten än men han får hänga på syrran helt enkelt, så får vi ta konsekvenserna sen- stackarn ;0)Ha en fantastisk alla hjärtans dag!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar