Translate

fredag 15 februari 2013

Mikas vs Stockholms gruppen fortsättning..

I dag har jag varit ledig och hade en lunch inbokad med min granne Anna. Hon Privatguidade mig runt skolområdet där Celine skall börja nu i höst och sen promenerade vi till Lidingö golfklubb. Lunchen blev lite längre än förväntat men så blir det när tjejer sätter igång att snick snackar ;0)

Jag hade egentligen en fika date med 2 sköna bönor idag också.. Men en mini-reunion med mina gamla Bredängstjejer fick bli en annan gång. Det ser jag verkligen fram emot!!

Medan jag var hemma en sväng så fick jag även ett mejl som jag inte trodde skulle komma..
Celine och Neo blev även utvalda till Stockholms gruppen!!! Asså- vad är oddsen liksom!!
Eftersom att det inte är tillåtet att vara med i 2 olika agenturer så blev jag helt snurrig i bollen...
Vem ringer jag då för att få vägledning???
Min "extra farsa" Jörgen Reimer så klart!!! Han har jobbat som fotograf i hela hans liv så han har stenkoll på den här branschen... Han tyckte Mikas- och så blev det... Trodde jag ja...

När jag skrivit tillbaka och förklarat att vi valt Mikas och att vi hoppas det står en öppen dörr ifall vi vill byta agentur i framtiden- DÅ...
Då kom ett mejl tillbaka från dem och då stod det att de tyckte det var så roligt att fotografera barnen+att deras bokare tyckte så bra om barnen att de ville få en chans till. Och att för dem så var det okey att vi hade en agentur till...
Jaha- då var man på ruta 1 igen ;0)
Jag fick helgen på mig att tänka, så nu måste jag höra med Mikas igen om det är okey med dem...

I kväll var vi hembjudna på middag hos Celines dagiskompis. Att bli bort bjuden på middag är för omväxlings skull väldigt trevligt.. Jag älskar att ha middags gäster hemma men det är riktigt nice att bli bort bjuden också!
I kväll har vi fått äran att komma över till Charlotte och Roger.. Celine bästa dagiskompis Alicia och Neos lilla kärlek Nathalie ;0)
Det serverades en superb 3-rätters och vinet var i topp klass!
Första LCHF- middagen vi vart bjuden på och det blev en succé!
Följ Charlotte på hennes blog: http://www.bymoi.se/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar