Translate

onsdag 27 februari 2013

Miss Voon & Spanienplanering

Igår träffade jag en vän som är hemma en sväng i Sverige. Då får man passa på att snabbt boka upp en date med henne innan hon sticker tillbaka till Spanien.

Vi hade bokat bord på Miss Voon, men gick till den nyöppnade Taverna Brillo innan. Jag har aldrig ätit där, och kommer nog inte ha det som förstahandsval i framtiden heller. Det kändes som att man gick in i ett badrum. För ljust och för högljutt för min smak.
Miss Voon däremot är ett mysigt ställe.

Så här skrev jag på Yelp:

Å vilken härlig nyhet från F12- gruppen. Det är genierna Melker Andersson och Danyel Couet som har gjort det igen! Det är asiatisk magi som besökt detta fantastiska kök, och duktigare kockar får man ju leta efter. Jag och min sambo har alltid en bestämd helkväll med goda vänner- utan barn. Den här gången blev det en helkväll här. Jätte trevliga vakter för det första, vilket inte är så vanligt i Stockholms stad. Man får liksom ett väl bemötande redan från start. När vi kommer in en, ganska stökig och högljudd miljö, möts man av en mysig, nedsläckt och relativt privat atmosfär. Vi fick ett av det bättre, halvrunda borden.
Väl mött av servitören, blev vi introducerade  den lite annorlunda menyn. Man ska beställa in ca 3 rätter var för att bli mätt. Det är dyra rätter och de är väldigt små. Detta är mer som en avsmakningsrestaurang kan jag tycka. Men smaker det så kostar det brukar man ju säga. Maten var som en liten trolleribox- full med magi. Vinet vi beställde in var även det- otroligt gott!!


Vi planerade Spanien för fulla muggar och kom snabbt fram till att 2,5 dag är alldeles för kort. Men så får det bli den här gången..
Sandra sålde in den Spanska Rivieran ganska snabbt kan jag lova;0) 
Jag och Mathilde kommer få ett fullbokat och roligt schema känner jag på mig!!

I dag har nedräkningen börjat- nästa Onsdag går flyget västerut och jag är laddad till tänderna :0))


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar