Translate

söndag 27 januari 2013

Holy Sweet & Neo 2-år

Jag skickade ett mejl så sent som i Onsdags till Holy Sweet i hopp om att jag skulle få en fin tårta till Neos födelsedagskalas. Jag fick svar dagen efter och då var det inte helt säkert att de skulle hinna i tid. Den ena ägaren Linda frågade dock hur många personer det skulle vara till och om det var okey att tårtan kunde vara lite enklare än tänkt. (enklare enligt dem alltså)
Jag blev super glad och beställde fyllning efter rekommendation- chokladbotten med vaniljfyllning, kola och lite havssalt. Jag beställde samma färg som Neos dopinbjudan- brunt och ljusblått för det tycker jag är så fint. Kl 18.00 på Fredagen skulle jag hämta den.

Holy Sweet ligger  på Artillerigatan 56 i Stockholm.
www.holysweet.se
www.holysweet.blogspot.se
info@holysweet.se
08- 410 08 00

Linda och Christina specialiserar sig på lyxiga, unika och otroligt vackra bakverk. Tjejerna får inspiration av mode och design. Allt är skräddarsytt efter kundens önskemål. Man kan skissa upp det mesta här och allt bakas från grunden och de använder ekologiska och naturliga smakämnen så långt det går.

När jag lite sent kom till butiken så möttes jag av en glad och sprudlande tjej, som presenterade sig som Linda- en av ägarna. Butiken var inredd i romantiska pastellfärger, en stor kristallkrona i taket och massa mysiga ljus av olika slag. Det kändes väldigt välkomnande och man ville aldrig gå där ifrån ;0).
Jag var som sagt lite sen så tårtan var redan inpackad och klar. Jag fick se ett foto på tårtan i hennes telefon och jag blev mer än nöjd med resultatet. Då var det bara betalningen kvar och fotomaterial till bloggen.

Neo fyllde år igår egentligen men jag jobbade på dagen så jag hade bokat in en fika med familjen idag istället. För någon helg sedan så råkade jag boka upp mig dubbelt. Jag hade då bla bokat in en middag och sleep over med Celines gamla dagis kompis Allis och hennes mamma Catarina. Med svansen mellan bena så bokade jag snabbt in en annan date med dem... Det blev igår på Neos födelsedag. Tjejerna hade så roligt tillsammans och det var så mysigt att se dem skoja och skratta. Celine har nämligen gått på 2 dagis innan det hon går på just nu. Det var verkligen hemskt att flytta henne från det första hon gick på. Jätte många fina kompisar som hon var tvungen att säga hej då till. Mitt hjärta blödde :0(
Vi är dock fortfarande ett gäng mammor som fortfarande håller kontakten, och försöker få ihop små dejter med barnen så de inte glömmer bort varandra.
En lyckad kväll med massa P!nk i högtalarna, 3-rätters, tjejsnack, champagne och Amarone.

Idag fick man äntligen smaka av den vackra tårtan... Det blev en del avhopp p.g.a. sjukdom, så det vart en hel del tårta kvar. Jag kan tycka att tårtor ofta är lite för söta, men den här hade en annan typ av balans i smaken. Klart den här också var söt men jag tror havssaltet gjorde en hel del. Chokladbottnen var saftig och smakrik, vaniljkrämen var också god, men jag tror att man kanske kunde hoppa över kolan- enligt mitt egna tycke. Min familj tyckte tårtan smakade jätte gott.
Jag kommer absolut beställa mer av Holy Sweets gudomliga bakverk. Med det korta varslet så möttes  jag väldigt professionellt och om jag ska gå in på god service- så vet tjejerna exakt vad detta är!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar