Translate

måndag 14 januari 2013

Florida bokat och klart!

Helgen har tillbringats lite överallt och jag har blivit så ompysslad såå!! Mats var på fotbollsresa i London med sin brorsa och pappa, så jag hade bokat upp hela helgen med massa mys.
Jag och barnen var lediga i Fredags och då hade jag bestämt date med barnens farmor. Jag behövde inte lyfta ett finger- det serverades lunch, fika och middag.. Lite shopping hann vi med på eftermiddagen också ;0)
Det blev ett PJ-party hos svärmor och på Lördags morgonen gick vi över till Mats barndomsvän och hälsade på. Celine fick leka av sig en sväng där innan vi skulle vidare hemåt. På kvällen fick vi premiärbesök av Celines dagiskompis och mamma. En mix av goda viner, mat, dans, P!nk och gott sällskap- slutade med att Celines kompis sov över :D
Igår bjöds det på lyxlunch hos Monika och Daniel. Min lilla " finnepinne " Hanna fick man krama om också!
Helgen avslutades med uppassning hos mamma och pappa. Där blir man övergödd kan jag säga❤ Min fina mormor och morfar var där också..

Igår fick jag även resan till Florida klar!!
Den 6:e Mars lyfter ett plan mot nya äventyr.. Mamma, pappa, Mats, Celine och Neo är det som kommer åka den här gången.

3 nätter i Naples.
1 natt i Fort Lauderdale.
7 nätter på en lyxkryssare där Karibien står i fokus. Fort Lauderdale-Mexico-Cayman Islands-Jamaica-Bahamas-Fort Lauderdale.
2 nätter i Orlando och Disney World i fokus.
Sista natten i Miami. Jag och Mats har redan fixat barnvakt. Vår favorit restaurang Nobu ska nämligen få finbesök från Sverige.. ( Å nej vi ska inte förlova oss )

This is going to be awesome - I can't
wait!!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar