Translate

torsdag 24 januari 2013

The hair bar opening- event med Yelp

I går hade jag barnen hemma för Neo var dålig. Trodde jag kunde gå till jobbet idag, men hans feber kom tillbaka igår kväll igen. Mot min vilja skickade jag ett varnings text till min chef och berättade läget. Jag blir galen- alltid är det nåt. Vabbat har man redan hunnit med redan den här månaden. Inget man kan göra i dessa tider men man får så dåligt samvete när man måste vara borta från jobbet så mycket. Just nu är det också sjukt mycket på jobbet.. Januari är alltid värst och pressen ökar ännu mer när man tänker på hur mycket man missar. Ingen nytt att vi som säljare i alla yrken har provision och säljstatistik som vi måste uppnå varje månad/år. Jag som då inte jobbar 100% och är den som nästan alltid får ta allt på hemmafronten- kan liksom aldrig vara med på samma nivå som andra kollegor känns det som. Måste även tillägga att det inte baaara är jag som sitter i denna sits ;0) 
Att jag inte jobbar heltid är dock helt och hållet valt utav mig själv, så det säger jag inget om. Men jag är en vinnarskalle och vill gärna ha mitt namn printat på svart och vitt i listor av olika slag- precis som det var för några år sedan. 

Jaja- slutdeppat!!
Nu satsar vi på att min prins blir frisk så vi kan fira att han fyller 2 jordsnurr i helgen! Jag har letat efter ett konditori som gör lika fina bakverk som min favorit Buddy Valestro i Cake Boss på kanal-TLC. Fick massa tips om bla Roy Fares men han svarade att han inte gör till privatpersoner  p.g.a. han inte jobbar på konditori längre. Sen fick jag en annan rekommendation som jag nu beställt ifrån. Jag är sååå nyfiken på slutresultatet... Kommer bli så bra!! Kommer bli ett inlägg senare..

Om man har jobbat på Yelp så får man massa roliga inbjudningar till olika event och nyöppningar runtom i Stockholm.
Jag har inte kunnat gått på några nu så den här gången tänkte jag boka in mig direkt och tar eventuella konsekvenser senare.

Kvällen har varit väldigt trevlig. Jag och Ann-Sofie har minglat, tittat och smaskat massa gott.

Hårstylister stod och fixade en speciell 1920's-frisyr på dem som vill prova. Det bjöds på cava och cupcakes från Cupcake Stockholm samt goodie bags innehållande bland annat hårvårdsprodukter från Kerastase och presentkort från privatchaufförbolaget Uber.. 

Konceptet "dry bar" kommer från LA och går ut på att man kan få en supersnabb prisvärd styling hos en frisör inför en utekväll, ett viktigt möte eller något annat tillfälle då snyggt hår känns passande. "Dry" kommer av att man kommer med torrt, nytvättat, ostylat hår till salongen och gör en föning.

Priser ser ni här..
Blow-Out Special: Hårföning för 200 kr vid drop-in givet att en stylist finns tillgänglig (vid bokning, 300 kr).
Opening Special: Under januari erbjuder The Hair Bar klippning för endast 400 kr (gäller både dam och herr, oberoende av tid på dagen).
Under 26 Club Special: Från och med februari kan du klippa dig för 400 kr, före kl 14:00, om du är under 26.


God natt!! Inga kommentarer:

Skicka en kommentar