Translate

tisdag 27 december 2016

Jeep Safari i Dubai- en fantastisk utflykt!

Måste bara skriva om den här utflykten vi var på för någon vecka sedan. Gänget hade redan bokat utflykten innan jag kom ner.. Var lite osäker om jag skulle hänga med eller inte först. Hade ju bara 3 dagar i solen den här gången. Vilken tur att jag bestämde mig för att hänga med kan jag säga.. Förmodligen en av de bästa jag varit på när det kommer till redan arrangerade sådana. Eftersom jag tidigare har jobbat på Apollo så har jag varit på en hel del utflykter. Vissa bättre än andra. Den här var grym och kändes faktiskt väldigt genuin.

Vi blev upphämtade på eftermiddagen av ett par jeepar på hotellet. Sedan fortsatte vi från Jumeirah till Ras al Khaimah. Vi gjorde ett kort fotostopp i öknen medan chaufförerna skulle släppa ut luft ur däcken. Fäster nämligen bättre i sanden då.. Seeeeen jäklar hörni gick det undan! Vi åkte upp och ner, fram och tillbaka. Vi skrek högt i bilen och chauffören tyckte det var superroligt att vi var så rädda haha.

Bilderna får tala för sig själv.. ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar