Translate

onsdag 7 augusti 2013

Hej då Quesada och Torrevieja

Jag har varit själv med barnen från i Måndags morse. 
Johan, Nina och tjejerna åkte hem med ett tidigt flyg.. 
Jag har alltså inte gjort så mycket mer än att bara tagit det lugnt. 
Jag brukar resa själv med barnen,
men då brukar jag alltid ha med mig en kompis så man inte är helt själv med dem. Den här gången var jag det, och det har varit super mysigt. 
Visst har det varit gnäll, skrik, reta syster och vise versa- men så är det ju hemma också. 
Så länge man har lite sysselsättning för dem och lite onyttiga mutor, så har man fått ligga vid poolen en del också ;0)

Vi har matat husdjuren, läst saga, badat i poolen, shoppat, ätit på restaurang och gått promenader. 

Jag sa tidigare att jag skulle ge en restaurang här i området, en andra chans. 
Restaurangen heter " The banana tree ". Det är både mat från det kinesiska köket och från det thailändska köket. Vet inte om jag är allt för kräsen och ställer för höga krav när man är på restaurang men....

Det första besöket var inte mycket att "hänga i julgranen".. Detta på grund av den urusla servicen. Pust och stön- svetten bara rann från deras ansikten. Jag frågade i princip i fall de "satt i skiten". Jag fick ett ärligt svar och så var fallet. Alldeles för lite personal och inga som hade svarat på deras annonser om utökad anställning. 
Den andra gången vi gick dit så var det precis som om luften och energin hade gått ur hela servisligan.. Ögonkontakt var det inget vi fick- så en charmkurs kanske? Maten var okey- ingen sensation direkt. 
Testar man samma restaurang under lågsäsong så kommer det säkert vara en trevligare upplevelse. 

I morgon blir vi upphämtade av Kevin igen, som kommer köra mig och barnen in till Alicante. Vi byter ut hus med pool i ett uppbyggt område för britter, skandinaver, tyskar i Ciudad Quesada, till en storstad vid havet. 

Vi har fått äran att bo i ett jätte fint hus med alla faciliteter. En trädgård fullt med fruktträd så som- fikon, oliver, citron, apelsin. Stort poolområde som vi haft alldeles för oss själva! Slippa höra massa andra barn skrika- de ni ;0)
Barnen har fått mata fiskarna i dammen som finns i trädgården. Det enda man saknar är havet... Men det blir ändring på det nu.

Inne i Alicante kommer vi inte vara själva längre. Celines kompis Alicia och hennes mamma Charlotte flyger ned från Sverige i morgon. Vi kommer bo jätte centralt och har nära till allt som har med shopping, strand, sevärdheter och restauranger att göra. Jag har redan "rekat" en del restauranger på Yelp. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar