Translate

tisdag 14 maj 2019

Sales day 2019 på Berns

Igår var jag på årets roligaste event. Ett event för oss i flygbranschen. Har aldrig varit på sales day pga att det alltid är svårt att få ta på biljetter. Den här gången hade jag tur! Flygande från BRA, TUI, Norwegian och SAS samlades under samma tak för en eftermiddag och kväll med föreläsning, genomgång av vad vi säljer ombord, middag och efterfest. Väldigt påkostat och generöst! Jag lärde mig massor.. Kändes väldigt lyxigt att få prata direkt med produktansvariga. Passade på att provsmaka, känna och klämma. En tvårätters middag serverades samtidigt som vi fick se uppträdande och prisutdelning. Lite som en gala för oss flygande som uppmärksammar kollegor som gör det där lilla extra.. Så glad art jag fick möjlighet att uppleva detta! Blev hämtad av min älskling långt innan festen tog slut med en gryyym goodiebag hängandes på axeln.. Tack alla inblandade som fixade Sales Day 2019!!!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar