Translate

torsdag 30 maj 2019

Jobb i Göteborg

Det är inte ofta jag får hänga i Sverige så här som jag gör dessa två dagar. Som Steward jobbar man ofta långflygningar med stopp någonstans över Atlanten eller österut. Nu fick jag en härlig slinga med bas Landvetter/Göteborg. Älskar den här staden! Sist jag var här hade jag stopp med NextJet i Trollhättan. Jag och mina två kollegor tog då tåget hit till Göteborg och gick på favoriten Toso. Tyvärr är den restaurangen inte öppen för lunch så det blir inte det den här gången. 

Jobbar kväll/natt idag så jag hade massa tid nu på dagen att strosa omkring. Gick av en slump in i shopping centret Nordstan och ramlade in på restaurangen Feskebröderna. Är man på den här sidan av landet så måste man äta fisk och skaldjur. Super fräscht ställe där man kan få en matlåda uppvärmt om man vill äta den där på plats. Väldigt trevligt, gott och bra pris!

Nu förbereda mig inför charterjobb till Grekland. Är så pepp för idag har vi Apollo passagerare ombord till Kos. Känns lite speciellt då jag jobbat där nästan 14 år. Nu kan jag ge alla massa bra tips! Tjing..Inga kommentarer:

Skicka en kommentar