Translate

måndag 25 mars 2019

24 timmar i Chicago

Chicago är verkligen en stor favorit. Något som ni redan kanske förstått.. Tycker verkligen om att man kan kombinera storstad med sol & bad. Många som redan besökt New York ett antal gånger kanske ska testa en ny destination? Bästa perioden att åka är nu i april/maj tycker jag. Man kan sitta och spana på snygga och mindre snygga människor på en trevlig uteservering. Ta långa promenader längst Lake Michigan i vårsolen.

Den här gången tog vi oss ut på en långpromenad på ca 1 timme till boystown uppe i Lake View. Åt en riktigt sliskig macka med massa ost i till middag och gick vidare till ett par barer som visade premiären av RuPaul s 11:e säsong av hans/hennes reality show för blivande dragqueen proffs. Extremt stort tydligen. Massa folk som stod och kollade på tv och kände inlevelse. Kändes som att sitta på en bjudning i ett vardagsrum fullt med sköna människor. Jaja jag är en rookie haha.. That was fun!

Vaknar alltid tidigt så tidig frukost med Kalle och Ellen på Yolk. Det finns tre stycken i centrala Chicago. Greker som startade upp och är inriktade på ägg. En annan klassiker för Yolk är deras ananas med grekisk youghurt, bär, granola, valnötter och honung. Jag åt med ögonen den här gången. Efter tog jag en långpromenad till Navy Pier och vidare upp längst Lake Michigan där två stränder finns. På min favorit Oak Street beach har man byggt mestadels av året 2018 men nu är det äntligen klart med buller. Jag är supertaggad att ligga här och sola när säsongen tillåter för det. 24 timmar hade passerat och det var dags att jobba hem igen..Finns palmer i Chicago också ;)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar