Translate

måndag 17 oktober 2016

Mellanlandar i London och checkar in på Sexy Fish

Förra veckan fyllde jag år minsann. Jag hade under en tid försökt få ihop en tjejresa men först såg det mörkt ut. Sedan ringde det från jobbet och allt löste sig till slut ändå. Det smidigaste sättet att ta sig till Palma den här gången var via London med Norwegian. Jag brukar flyga med Norwegian, dels p.g.a. nästan alltid låga priser och tillgängligheten. Det negativa är flygtiderna som går med det låga priset. På utresan var det mellanlandning. Inte i vilket stad som helst utan i min favoritstad London. Perfekt tyckte jag och bokade anslutning med det längsta stoppet. Inte för att jag har någon brist av London på mitt semesterkonto i år direkt. Från Sverige fick jag med mig två snygga blondiner. Anna och jag har besökt London två gånger tidigare i år tillsammans och hon var inte sen att åka med en tredje. Hon kunde tyvärr inte åka vidare med oss till Palma sen men hon tog sig till London bara för min skull. Fina och galna vänner man har! Mitt andra sällskap Frida är mer än van med London, sedan 15 år som tidigare Londonbo. Hon tvekade inte heller Sexy Fish. Lika galen hon me ;)

Det jag älskar mest med London är att det finns så bra restauranger. Jag har massa favoriter men just den här gången var det en väldigt speciell jag ville besöka p.g.a. deras nya dessert. Jag vet inte hur många restauranger och kockar jag följer på Instagram, men det är många. Många är superduktiga att lägga upp fina tallrikar och inbjudande rätter. Det är ju det som säljer... Som för min del t.ex.

Jag ser att Sexy Fish lägger upp en film på deras nya chokladbomb på Instagram. Jag lägger upp samma på mitt konto och skriver. "Jag skulle kunna åka tillbaka till London igen bara för att få testa den här desserten". Efter jag därpå bokar flyg via London och bokar ett bord så jag garanterat får möjligheten att äta på Sexy Fish. Många av er undrar nog nu om allt står rätt till hos mig. MEN det är detta jag lever för. Jag älskar mat och jag älskar att resa!!! Sociala medier är den bästa kanalen för marknadsföring kan man snabbt konstatera med andra ord. 

Vi kom iväg lite sent från Arlanda och jag blev genast orolig. Ingen fara, vi flög in tid. Sprang av planet och gled igenom passkontrollen. Köpte Gatwick express biljetter till tåget som smidigt tar en in till London Victoria på ca 30 minuter. Kostar ca 35 pund T/R. Pinnade vidare upp och vinkade in en taxi som skulle ta oss till Sexy Fish där Anna satt och väntade. Effektivitet kallas det!

Jag har skrivit om Sexy Fish tidigare HÄR

MAGISKT bra var det den här gången också!!! Ni måste gå hit..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar