Translate

måndag 8 augusti 2016

Bröllop på Santorini i Grekland!

Foto: Petra (Trappan där Daniel friade för ett år sedan)
Syftet med resan till Santorini var att mina goda vänner Monika och Daniel skulle gifta sig. Och jag hade fått äran att stå som tärna.. Nästa alla bodde tillsammans på Aegean Plaza och nästan alla hängde tillsammans i en hel vecka. Vänner, familj och allt däremellan hade en underbar vecka tillsammans. Ville man vara själv så var man det, kände man sig pratsugen så var det inga problem att få sällskap.

Monika hade fått tag på en riktigt bra koordinator Maria Darzenta på Santorini som hjälpte till med bröllopsplaneringen. Allt från transfer, restaurang, blommor, vigselanrättning, pynt m.m. Letar ni efter en bra så kan vi rekommendera Divine Weddings Santorini.9

Monika hade även hittat en superduktig fotograf som flög ner från Sverige. Hon heter Emelie Ohlsson och har sitt Instagram konto HÄR

I tidigare inlägg berättade jag att vi var på en utflykt som bl.a. gick till Santo Wines, där jag stod med tårar längst kinderna. Här skulle nämligen vigseln vara och om ni tittar på bilderna nedan så förstår ni varför jag blev så rörd. Heeeeelt magisk plats!!!

Själva festen och middagen var på Pyrgos Restaurant. Restaurangen ligger vackert omringat av vinrankor och utsikt över hela Calderan. Nygifta paret gjorde en flygande entré i en helikopter som imponerade varenda kotte på festen.. Vackra paret toastmaster Alex & toastmadame Sarah gjorde ett grymt jobb under kvällen då vi både fick skratta och gråta.

Detta mina vänner var ett magiskt bröllop som blir svårt att bräcka. Bästa veckan!

Foto: Lovebyemelie
Foto: Petra
Foto: Petra
Foto: Petra
Foto: Petra
Foto: Maj
Foto: Lovebyemelie
Foto: Lovebyemelie
Foto: Lovebyemelie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar