Translate

torsdag 21 april 2016

London med ett gäng härliga tjejer!

Jag mår bättre än nånsin! Hade man sagt att jag skulle må så här för ett år sedan, hade jag aldrig trott det. Livet är en berg-och-dalbana men nu är allt så rätt i mitt liv. Saknar mina barn oerhört när jag inte är med dom men det får jag ta igen sen när jag kramar om dom igen efter deras tid hos pappa. Kärleken till mina barn kan inte beskrivas med ord! Nu till något annat jag håller kärt- vänner, resor och mat. Varför inte dela detta med ett gäng härliga och fina vänner på en resa till en av mina favoritstäder. Vi pratar om London mina vänner!

Mitt sällskap den här resan blev ett gäng spontana sköna pinglor med ett och samma mål- umgås och ha roligt tillsammans. Ingen prestige, bara kärlek. Nina är en nära vän sedan 14 år tillbaka och vi har hunnit med massor av resor tillsammans. Familjen har en del bostäder runtom i världen, där man har hängt en hel del tillsammans med familj och vänner. Vi känner varandra utan och innan känns det som. Anna är en annan väldigt glad och prudlig tjej jag har haft äran att lära känna på senare år genom Nina. Anna lever för sina hästar och driver en framgångsrik ridskola som heter AP-ridutveckling som ligger i norra Stockholm. Vi har också hunnit resa tillsammans tidigare men då hängde vi i Miami och Karibien. Med Anna har jag även gjort ett event med. Ett stort rid-event på Collage i höstas. Söta och exotiska JLO känner jag inte lika bra som pinglorna jag nyss nämnde. Träffade Jennifer för ett år sedan på en gemensam middag hemma hos Anna. Vi klickade direkt och visade sig att vi hade mycket gemensamt. Jennifer Lopez jobbar med musik och som DJ tillsammans med Denise Lopez i gruppen Catfight. Catfight klättrar stadigt upp på listor alla DJ:s strävar efter..

Vi bodde på ett superfräscht lägenhetshotell i områden Sussex Gardens. Bokar ni Go Native Hyde Park så har ni nära till allt! Hyde Park, restauranger, shopping och nöje.


Anna tar foto på hästbajs och skickar till sina anställda. Tycker att hennes personal är bättre på att hålla rent ;)
London är en stad med många kvaliteter. Kungligare än så här kan det inte bli. Det kungliga mixas ihop med bra shopping, kulinariska upplevelser i både mat och dryck. Vill man dyka djupare in i brittisk historia så ska man definitivt besöka London. Jag och Anna tänkte att vi skulle vara lite kulturella och hoppade på en seightseeing buss. En hel dag åkte vi runt och njöt av både vad vi såg och lärde oss. Såååå vackert!!! Vi klev på vid Speakers Corner och åkte vidare ner på Oxford Street, såg Westminsterpalatset med Big Ben klockan, Piccadilly Circus, Sankt Pauls Katedralen, Tower of London, Tower Bridge, London Eye, London Bridge, Madame Tussauds, London Dungeon, MI6 (Secret Intelligence Service/ James Bond ni vet). Ja allt som London står för. Supersmidigt sätt att se en stad faktiskt!

Den här resan var väl planerad när det kom till restaurangbesök som ni kanske förstår. I mitt andra inlägg tipsar jag alla finsmakare till restauranger ni inte kommer gå hungriga eller missnöjda ifrån. Då pratar jag om matfantaster så som jag och Nina haha ;) Håll till godo.. Nedan kommer lite fler bilder (precis som om det inte var nog) Notting Hill och härliga Hyde Park.

NOTTING HILL!!! Mysigaste orten i London by far!

HYDE PARK!!!
Selfie-time :)
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar