Translate

fredag 10 oktober 2014

Vällagat och familjärt på restaurang Sannas

Restaurang Sannas family har bara varit öppet i 1 månad, och har redan från start haft fullsatt berättar matsalsansvariga Annika Gillemo. Sanna har många bollar i lyften, då hon även är delägare i modellagenturen MIKAs. Restaurang Sannas har ett perfekt läge, mitt på Östemalmstorg, så ni behöver inte leta länge. När man kom så kände man sig välkommen på studs och möttes av en väldigt trevlig och avslappnad personal. Sanna sprang runt bland borden och pratade gärna med oss. Man kan känna ganska snabbt om personalen trivs med sitt jobb. Det märktes, att så var fallet här på Sannas. 

Inredningen påminde mycket om Riche. Ganska avskalat och opretentiöst. Menyn är skriven på en griffeltavla, där det fanns förrätter, mellanrätter och varmrätter uppskrivna tätt. Varmrätterna serverades utan kolhydrater. Min kalventrecote behövde inga kolhydrater till, utan smakade helt gudomligt ändå. Extremt bra kött fick jag på tallriken, som bara smälte i munnen. Mycket sälta men det var bara gott. Tillbehören var väl utvalda av det duktiga köket. 

Sannas går ganska hårt ut med att restaurangen har ett grymt och stort utbud av viner. Jag som är superintresserad av bra viner, blev definitivt inte missnöjt. Vi beställde in en flaska Cabernet Sauvignon från California- Layer Cake. Den rekommenderas till alla som vill njuta av ett glas gott rött vin till maten. 

Missa för gudskull inte Sannas! Inga kommentarer:

Skicka en kommentar