Translate

torsdag 27 mars 2014

Nasimi Beach- Dubai

Nasimi beach är ett riktigt soft ställe att hänga på. Det är lätt att man jämför med Nikki beach som ligger på lite olika glassiga destinationer runtom i världen. Nasimi beach kör ett lounge tema på dagen, där man ligger och solar på sängar vid den vita sandstranden med Dubais mäktiga skyline som bakgrund. Samtidigt står en DJ och snurrar skivor, och har du tur så står det även en cool kille med saxofon som förgyller din dag ännu mer. Här inne får det inte vara några barn eller ungdomar under 21 år, så när vi kom så fick vi snällt sätta oss i restaurangdelen där barnen också var välkomna. Om man har åldern inne och en fet plånbok så skall man vara på beach-delen. Priser för att hyra en säng ligger runt 1 000 AED ( ca 2 000 :- ) och uppåt..
ALLT är vitt- vilket ser så sjukt fräscht ut tycker jag! Snygga och vältränade människor står och visar upp sig med en drink i handen, eller sittandes med en shisha i soffan. "Shisha" är ett annat ord för vattenpipa och här på Nasimi beach finns det t.o.m en anställd som bara har detta som uppgift. Han ser man rätt snabbt, för på ryggen står det nämligen " Dr Shish ". Det fick mig att skratta!

Nasimi beach tillhör Atlantis the Palm och har man lagt till halvpension så kan man utnyttja sin voucher här, antingen på dagen eller på kvällen. Om man inte bor på hotellet så har man möjlighet att äta och njuta av Nasimi beach ändå. Det finns en parkering precis bakom, men om du kör dit med en Skoda så är det bara att vända hem och komma dit med en taxi istället. Här står det uppradat med lyxbil efter lyxbil- så kör du en Porsche, Lamborghini, Bentley, Rolls royce eller Ferrari så känner du direkt att du smälter in bland alla andra lyxlirare. Neo var i himmelen och tillbaka liksom :0)

I restaurangen kan man välja att sitta både inomhus och utomhus beroende på väder. Vi var inte bara här på dagen utan det blev ett par kvällar också. Köket komponerar ihop mat från Medelhavet och det finns en hel del fina skaldjur på menyn. Man kan få beställt en minigrill till bordet med hummer, ostron, kungskrabbor m.m för den som är riktigt sugen på havets guld. Vår favorit blev tortilla-inlindat kycklingspett med het jordnötssås, coleslaw, majskolv och tillhörande liten sallad.

Nasimi beach öppettider är:

Restaurant: 12:00pm - 11.30pm

Bar, Lounge and Beach:
Sunday - Thursday: 11:00am - 1:00am
Friday - Saturday: 9:00am - 2:00am

Snack Menu: 12:00pm - 12:00am

Happy Hour: Sunday - Thursday
5:00pm - 7:00pm
50% discount on selected alcoholic beverages

Boka bord här: +971 4 426 2626 eller restaurantreservations@atlantisthepalm.com 


                                                                                               


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar