Translate

onsdag 14 november 2012

Muse Me invigning

Efter 3 dagar hemma med en magsjuk dotter, så såg jag fram emot en kväll som denna.
Jag skriver nästan helt uteslutet om resor men också om människor som väcker mitt intresse av olika slag. Det kan vara någon som berör mig emotionellt eller någon som bara är grymt duktig på vad hon eller han gör. När man var yngre hände det att man avundsjuk på någon och pratade skit om personen. Visst är man fortfarande avundsjuk på människor runt om en, men istället för att vara negativ så försöker jag vara positiv. Jag försöker inte säga att jag är en ängel direkt, men nu tänkte jag ialla fall hylla en vän till mig- Olga Collantes.

Olga är Dj och egenföretagare, som med sin charm och skönhet tar sin bransch till en lite högre nivå. Tillsammans med Pantea, så driver de den exklusive klädbutiken- Muse Me. Nu har de utökat från Västermalmsgallerian till Sturegallerian. Nu kan man alltså besöka Muse Me på Stureplan också, och det var här jag hade planerat att spendera min kväll.
Jag mötte först upp Linda och Soula på Grand Escalier. Sen blev det raka vägen till den rosa butiken. Tjejerna hade inrett nästan allt i varm rosa och fyllt alla hyllor med Valentino, Juicy Couture, super fina smycken från bla Luxury details, Dimacci, Red Valentino. En kul grej att nämna också är sexleksaker från Lelo... Det fanns som sagt lite smått och gott för alla ;0)
Det bjöds på bubbel i burk, tilltugg och modevisning. Efterfesten skulle hållas på Escalier, men för min del blev det tunnelbanan hem.

En trött 2-barns morsa som kände sig ganska trött utseendemässigt också när man såg alla pinglor på partyt. Det var lika bra att ta tuben hem igen..

Tack för en trevlig kväll Olga och Pantea!

God Natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar