Translate

onsdag 31 oktober 2012

2 fantastiska resor bokade

Nu är det bara 5 veckor kvar tills man sätter sig på ett direkt flyg till Langkawi- Malaysia. Vi kommer dra ifrån detta kalla land i 2 veckor, och jag längtar såååå....
Vi kommer ha vår bas i på Langkawi men jag har även bokat in oss 4 nätter i Thailand. Koh Lipe heter ön som ligger ca 1 timme från Langkawi, så jag var bara tvungen att passa på att slå 2 flugor i en smäll.
Den här gången åker jag själv med Celine och Neo- Mats måste vara hemma och jobba som vanliga människor ;0)
Däremot får jag trevligt sällskap av Monika, Daniel, Julia och Alicia, och det börjar nästan att bli en tradition. Förra December gick flyget till Egypten.

Jag fyllde år för några veckor sedan och fick en extremt trevlig present av Mats.
I Mars nästa år, åker hela familjen till Florida 2 veckor.
De första och de sista dagarna kommer vi ha hyrbil och köra omkring i Florida. Detta är min 4:e gång så jag har prickat av ganska mycket redan, så tanken var att köra till västra Florida denna gång, för där har jag aldrig varit. Miami är dock ett måste- I love that city!! Sen blir det nog Naples, Fort Meyers och Orlando på östkusten. Jag skulle väldigt gärna hinna med USA:s äldsta stad- St Augustine. Men då är det inrikesflyg till Jacksonville som gäller, och det hinner vi nog inte med tanke på att vi ska göra en favorit i repris- kryssa i Karibien 1 vecka.
Min mamma fyller 60-år under resan och eftersom att mamma och pappa också ska åka på samma resa, så ska hennes dröm gå i uppfyllelse. Jag och Mats sa sist vi åkte att vi absolut skulle tänka oss att åka på en kryssning i Karibien igen.
Den här gången blir det Mexico- Cayman Island- Jamaica- Bahamas 

Det man ska tänka på när man åker till USA, är att man måste ansöka ett inresetillstånd.

Gå in på den här länken nedan och ingen annan om ni inte vill betala mer... Det enda ni ska betala är 14 US-dollar. Om ni inte vill ha ansökan på engelska så kan ni bara ändra till svenska!
https://esta.cbp.dhs.gov/esta/

Nu ska jag iväg på jobbmöte och en bit mat på Capri...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar