Translate

onsdag 17 oktober 2012

Nya resor på G

I dag har jag varit ledig, och dagen har gått i ett.
Det var ett bra tag sedan jag bloggade såg jag, men eftersom jag bara har tänkt att skriva om resor så har det blivit ett uppehåll här. Men snart kommer ett nytt resmål dyka upp här- ett resmål jag aldrig har besökt tidigare. Äntligen ska jag få komma till ett ställe som jag försökt resa till vid ett par tillfällen, men som jag tyvärr inte har nått fram till pga att båtar har varit fullbokade osv.
Sen är jag lyckligt lottad att få ha en ytterligare resa inbokad. Den här resan ser jag verkligen fram emot också- speciellt för att min mamma och pappa ska göra denna resa tillsammans med oss. Jag tror att min mamma kommer bli väldigt nöjd över sin 60-års resa!

Morgonen började med återuppföljning
på Neos avdelning. Sen bestod dagen av ett letande efter en öppen passmyndighet. Celines pass går ut nästa år, så då var det dax att fixa ett nytt till henne. Hon var ca 7 månader när hon fick sitt pass. Kan inte riktigt förstå att ett barns pass kan vara giltigt i 5- år... Det är ju rätt mycket som händer med ett barns utseende under 5- år. Jaja- vi åkte i alla först till Rådhuset- som var stängt just idag så klart. Gick in på SL och kollade vilken polisstation som låg närmast kommunalt. Det blev en tur till Nacka Strand. En lite lätt irriterad morsa hade Celine med sig, men mjuknade upp när morsan insåg att det bara var en linbana ned till en av stans trevligaste lunchrestaurang- J. Restaurang J finns även ute vid Gåshaga- Lidingö. Celine ville ha pankisar och jag såg något på menyn som jag inte hade ätit på länge- kålpudding. Sååååå jädra bra var den kan jag säga- MUMS!!
Efter att ha åkt buss och tunnelbana femtioelva gånger idag så tyckte vi att båten utanför restaurangen såg passande ut. Hur smidigt som helst att bo i en stad som erbjuder många kommunala alternativ..
Jag och Celine var bara hemma och vände, för sen var det bara att gå till förskolan igen och hämta Neo. Innan vi gick hem, så hade dagis anordnat en årlig "höstfest". Barnen hade övat in 3 höstvisor och när sista sången var klar så hade barnen lockat ut höstgubben ur skogen. Med sig hade han äpplen till alla barnen. En stor kittel hade hängts upp över en öppen eld med en kött och grönsakssoppa till alla vuxna och barn. Jag får inte glömma tipspromenaden som också var jätte mysig..

En fantastisk dag med barnen helt enkelt :D


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar