Translate

fredag 17 augusti 2012

Modefotografering!

Nu händer det mycket minsann... Sigges Raketflytt kom och tog över lägenheten kl 09.00 i morse, så då var det bara att se till att utrymma så fort som möjligt.
Kl 09.30 hade vi en tid bokad med Johanna Engberg. I dag skulle nämligen Celine och Neo vara klädmodeller. Det var bla märken som, How to Kiss a Frog, Mini A Ture, Petit Bateau, och sen är det ett märke som bara Johanna säljer- Vicomte A. Grundaren och adelsmannen Arthur de Soultrait från Frankrike står för super snygga tröjor som passar till alla tillfällen! Hur fina som helst!

Johanna driver inte bara detta- hon är fotograf, bloggare och mamma också. I en av Sveriges största mammabloggar skriver hon om hennes liv som ensamstående och allt vad detta innebär. Johanna är en kvinna som har många bollar i luften och det verkar hon trivas bra med.

Här nedan kommer lite mer info för er som är shopping sugna . Johanna skriver:

- Nu fyller www.byengberg.com 6 månader! Min site har under denna tid haft besökare från 1020 städer i 81 länder. Detta utan någon marknadsföring... Det sägs vara mun mot mun, det sägs vara bloggar, det sägs vara google.

Utöver denna site finner ni ByEngberg Store, på Nybrogatan 72, med sin nya inredning kan man numera kalla den för butik (öppet vardagar 11-16, torsdagar 11-18). Lördagen den 25/8 är det öppet mellan 11-16. Övrig tid sker privateshopping.

Varmt välkomna att besöka ByEngbergs värld! Shoppa till baby, barn och kvinna.

Det är väl alltid nån som reagerar på detta inlägg. Alltså att vi låter våra barn modella vid en sådan låg ålder. Jag lovar och svär att jag frågat Celine om hon tycker det är ok . Däremot har det varit lite svårare med Neo, men den smällen får vi ta helt enkelt. Detta är inget jag har tvingat fram- helt självvalt av Celine. Hon får hålla på tills hon inte vill längre... Just nu tycker hon i alla fall att det är hur roligt som helst! Rätt eller fel? Så länge vi som föräldrar har koll på läget så tycker jag och Mats att det är rätt!

God natt från Roslagen..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar