Translate

fredag 4 januari 2019

50 timmar i Los Angeles

I år eller nja förra året fick jag jobba hela julen men det gjorde inte så mycket. Vi hann fira jul innan så barnen var nöjda och belåtna i vilken fall som helst. I år blir det som vanligt igen.

Tänkte att jag skulle få med mig min väninna Anna nu när man skulle vara borta hela veckan, och det ville hon gärna. Så mysigt! Nu gällde det att maxa 2 dygn på bästa sätt. Den 25/12 firar amerikanarna jul så då var allt nästan stängt. Vi åkte ner till Hermosa Beach men där var inget öppet så vi åkte hem igen efter ett par timmar för att äta lite på hotellet.


Dagen efter hade bokat bord på SUR restaurant uppe i West Hollywood vilket jag gjorde redan hemifrån. Har länge velat gå dit. Men först hade vi en heeel dag i en av min favoritstäder. Äntligen fick jag möjlighet att ta mig till bergen och hajka. Vi delade en bil till Griffith Park med en kollega som också var sugen och motionera. Från Griffith Observatory har man en magisk utsikt över hela LA och det finns massa olika promenadstråk runtom. Vill man så kan man nästan gå upp hela vägen till Hollywood sign. Vi valde att gå lite off road, bland skallerormarna. Anna var på sin vakt men jag blev stolt över henne att hon fixade det ;) Länge sen jag var så glad över lite motion. Min hälsporre har begränsat mycket de senaste månaderna, men hade ett bra inlägg i skorna så jag knappt kände av det. Sååå skönt!


Los Angeles är så häftigt! Tycker verkligen om Kalifornien.. Fösta gången upp i Hollywood Hills men inte den sista hoppas jag. Det började kurra i magen och Anna vet hur mycket jag tycker om bra restauranger så hon tyckte vi skulle äta lunch på Chateau MarmontEtt lyxhotell som ligger på Sunset Boulevard, Hollywood. Riktigt fint med fransk/arabisk stil. Det kändes som att vi satt i en saga "Tusen och en natt". Såg för första gången en liten kolibri flyga omring där vi satt.. Mycket historia i dom här väggarna kan jag säga.


Ville passa på att kika på ett par hotell som också ligger här. Är man en hotellnörd så är man. Faller rätt naturligt när man jobbat med hotell i typ 23 år.. Mondrian och SLS fick sig en snabbvisit innan vi åkte vidare ner för en snack på The Venice Whaler. Här hängde vi en hel del när vi bodde i det här området. Bästa stället för njuta av solnegången.


Solen gick ner och vi hade ett bord att passa. SUR restaurant ägs av två vackra par, varav en utav dem är Lisa Vanderpump Todd och Ken Todd. En sydeuropeisk restaurang som syns mycket i den reality show som handlar om just familjen Vanderpump. Det är Lisa som inrett den här sjukt snygga restaurangen. Älskade allt! Maten var helt ok. Har ätit bättre..


Fantastiskt väder, trevliga kollegor och grymt sällskap! Imorgon blir det jobb till Miami, tjoho :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar