Translate

tisdag 3 april 2018

Nobu, Geoffrey`s och The Butchers Daughter- tre guldkorn i Los Angeles med kärleken..

Äntligen fick man jobba till LAX igen. Långt pass och 9 timmars tidsomställning är inget jag tycker är jobbigt. Både kropp och knopp njuter av varje minut man får i "Änglarnas stad". J hade aldrig varit i Kalifornien så jag packade ner honom igen. Sjukt impad att han pallar med min livsstil.. Love it!

Efter ett grymt arbetspass med en fantastisk besättning åkte vi till hotellet för att byta om från uniform till lite mer bekväma kläder. Jag hade nämligen sedan en månad tillbaka bokat bord på Geoffrey´s uppe i Malibu. Hade aldrig vetat att jag skulle hit om jag inte hade fått tips av Ann Hafström som kan Los Angeles utan och innan.

På vägen upp var jag tvungen att stanna till vid Nobu Malibu. Restaurangen ligger otroligt vackert vid stranden. Åkte vidare norr upp för att till slut inta en tidig middag med nästan hela besättningen på den legendariska restaurangen Geoffrey´s.

Geoffrey`s är från början ett hotell. Holiday House slog upp sina dörrar 1948 och drog dit stora namn som Frank Sinatra, Marilyn Monroe, John F. Kennedy bl.a.
Eran tog slut 35 år senare då Holiday House blev köpt av Harvey Baskin som gjorde om det till Geoffrey´s Malibu, en restaurang där mat från Medelhavet kombineras med sköna Malibu vibbar. Perfekt storlek på menyn, där vällagad mat serveras på ett professionellt vis. Älskar detta ställe!

Tidig kväll betyder tidig uppstigning dagen efter. Passade även på att visa mitt tredje guldkorn. Vi gick en promenad bort mot den mysigaste gatan i området, Abbot Kinney Blvd. Här hittar man en hel del mycket populära restauranger. En av mina favoriter är The Butchers Daughter. J gav högsta betyg.. Det finns även en i New York som jag inte hunnit testa än.

Avslutade 24 timmar med en promenad vid Venice Canals och Venice Beach. På torsdag blir det jobb till LAX igen, men den här gången får man uppleva ett annat område i Kalifornien. Ska bli spännande..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar