Translate

måndag 19 mars 2018

Kärleken fick följa med på jobbet till Hong Kong

Yes, jag har gått och blivit kär.. Efter nästan exakt tre år efter min separation har jag äntligen hittat rätt. Känns i hela kroppen. Måste vara den härligaste känslan ever!

Fick mitt schema för mars och såg att en helg skulle passa att ta med mig J. Skulle först till New York men det blev en schemaändring till Hong Kong istället. Då fick man avboka bordet på Buddakan och planera in lite annat kul i stället, fast på andra sidan jorden. Intensiva 24 timmar och en bättre helg blev det!

Fick ett tips av en kollega som tyckte man skulle passa på att åka båt med Hong Kong Junks. Taxi båt som trafikerar mellan pier 10 central harbour ner till södra sidan av ön. Efter ca 2 timmar hamnade vi på den populära Repulse Bay. Solen tittade fram lite då och då men det var skönt ändå i luften. Lite svalt på båten men det fanns sovsäck man kunde låna haha. Båttaxi och drink enkel väg kostade 200 HK dollar. En kul upplevelse om man inte vill ta buss eller vanlig taxi till stranden. På kvällen tog vi oss upp till Soho och åt på mitt favoritställe. Massa härlig vietnamesisk mat på Chôm Chôm.

Grym helg som kombinerade jobb och mysigt sällskap. Bästa besättningen också som tog hand om J på bästa sätt!!! Världsklass helt enkelt..

2 kommentarer:

  1. Vad fina ni är! Har du några grymma NY tips? Ska dit med en tjejkompis i slutet av maj. Kram Matilda

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla! Tips kom på Facebook.. ;) Stor kram

      Radera