Translate

fredag 22 september 2017

Coola Los Angeles i bilder från en sightseeing buss..

Varje gång jag landar på LAX känns det lite som att komma hem. Inte hem så, men jag trivs här. Det är en avslappnad atmosfär blandat med olika typer av personligheter. Inte alltid roligt att ta en morgonpromenad på Venice där uteliggare och drogmissbrukare fortfarande ligger och försöker sova. Men det är så det ser ut i världen. Alla har det inte lätt och alla har inte haft samma tur. Ju mer tiden tickar på, blandas det upp med träningsgalna härliga människor som gärna surfar på några vågor innan arbetsdagen börjar. Stranden fylls så småningom med turister och lokalbefolkning som vill njuta av lite sköna soltimmar.

Innan jag började jobba hit så hade jag aldrig varit här i LA tidigare. Nu under sommaren så har vi endast 24 timmars stopp, vilket gör att man inte hinner med att göra så mycket innan man ska jobba hem igen. Man måste få sin behövliga vila under stoppet också, vilket man först och främst ska fokusera på. Vi blev ett par timmar sena den här gången, som innebär jobb i ca 15 timmar, plus att man jobbar med en tidsskillnad på 9 timmar. Ganska viktigt med vila med andra ord. Det är dock ingen som hindrar mig från att göra det jag har planerat. Jag ville se mer av LA och tänkte att jag skulle sätta mig på en sightseeing buss. Det kunde ju inte vara så jobbigt tänkte jag. 

Jag fick med mig en kollega. Lotta hade inte heller sett så mycket av LA, så hon bestämde sig att hänga på. Väldans trevligt när man får sällskap tycker jag! Vi tog en Uber till Santa Monica Pier, där man köper biljetter till Starline hop on hop off. Vi hade inte så många timmar att spela på, men vi ville se Beverly Hills och Hollywood så vi visste vilken rutt vi skulle ta. Vi fick tyvärr stå i nästan en timme och vänta på att bussen skulle komma. Kändes riktigt surt att fått lägga ut 49 dollar för en 24 timmarstur när man bara kunde utnyttja ca 3 timmar. Man lär sig av sina misstag helt enkelt.. Vi tog först den gula linjen för att sedan byta till den röda. Kanonväder med rekordvarma 34 grader, var det skönt att sitta uppe där det fläktade medan man såg solen gå ner bakom bergen. Sedan slutade bussarna åka och vi var superhungriga. Avsläppta mitt på Walk of Fame letade vi efter ett ställe att äta på och det första vi såg var Hooters. Ingen av oss hade varit där och tyckte att det var dags att morsorna gick dit haha. Nu har man prickat av det också.. Var förmodligen det sämsta jag varit på. Rekommenderar ingen att gå dit. Det blev en Uber hem från Hollywood sen. Sjukt trötta men väldigt nöjda över att fått sett lite mer av den här coola staden! Imorgon blir det en sväng till New York igen..

1 kommentar:

 1. Hej,
  Hoppas ni mår alldeles utmärkt och att er business går strålande!
  Mitt namn är Celia och jag skriver till er angående möjlighet att publicera en artikel på er hemsida.

  En av våra partners letar för tillfället efter kvalificerade hemsidor med bra innehåll, och er hemsida http://www.upptackvarldenmedmig.com matchar våra krav. Huvudsaklingen vill jag erbjuda er hemsida möjligheten att publicera en högt kvalitativ artikel, som kommer att vara engagerande för läsarna och inkludera en naturlig länk till vår partners hemsida.

  Vänligast kontakta mig om detta är något som intresserar er, och är aktuellt för er business.
  Hoppas vi kan höras framöver.
  Ha det bra så länge.

  Mvh,
  Celia
  celia.lamberth@ibusmedia.com

  SvaraRadera