Translate

lördag 29 augusti 2015

AW på Collage för Apollo, Novair, Golf Plaisir, Lime Travel och Falk Lauritsen

Efter mitt sista event jag hade på Collage, blev det ett till efter önskemål. Sist kom ca 400 nya och gamla kollegor från alla världens små hörn. Igår kväll samlades en mindre skara härliga energigivande kollegor.


Vitt som tema, musik, pasta från Non Solo och fototävling. Vinsten; 1 vecka för 2 personer ARN-CHQ Atrion, 1 rumslgh belägen i Agia Marina, samt 1 vecka 2 personer ARN-RHO Villas Duc, 1 rumslgh belägen i Ixia. Ombord på Novair blir man även uppvaktad med mousserande och choklad. Det låter väl som en helt fantastisk vinst?

Sist hade jag en tävling om den bästa mingelbilden som togs under kvällen. Den här gången fick man lite mer tid på sig. Tävlingen såg ut så här;
Låt säga att jag har varit ute och rest. Mitt syfte med resan var att jag skulle skriva ett resereportage. Min kamera slutade helt plötsligt att fungera och nu behöver jag ha ytterligare foton som jag inte hann få.
Din uppgift är att sälja ett foto till mig. Detta är tävlingen.
I ett resereportage behöver man; ett porträttfoto på den man intervjuar, ett helhetsfoto på destinationen man befinner sig i/på och en närbild. Jag har redan ett porträttfoto och behöver alltså ett helhetsfoto eller en närbild. Ex på foton får ni nedan.
Detta är en Instagram-tävling. Precis som sist. Reglerna är enkla. Inga selfies och för att jag ska kunna se alla bidrag, måste ni använda hashtag#upptackvarldenmedlouise OBS! Ni behöver INTE följa mig, endast en # så jag ser alla tävlande! Lycka till så ses vi ikväll!!!Fotona rullade in och jäklar vilka bra fotografer! Idag ska jag försöka välja 2 vinnare som får åka med Apollo resor till Rhodos och Kreta för 2 personer. Önska mig lycka till, för detta var inte det lättaste direkt :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar