Translate

måndag 26 januari 2015

Haj-tårta och födelsedagsfirande för Neo

Idag är det ingen vanlig dag, för idag fyller min prins hela 4 år! Jag kan inte förstå att tiden har gått så snabbt. Jag frågade Neo vad han ville ha för tårta. Jag tycker det är så roligt med fina tårtor.. Då sa han att han ville ha en haj-tårta. Han var väldigt bestämd med hans val. Hm, tänkte jag då. Sedan kom jag på att jag hade en perfekt kandidat för detta ändamål.

För ca 2 år sedan åkte jag på studieresa med jobbet till Thailand, då jag lärde känna en återförsäljare till oss. Hon visade upp bilder på hennes bakverk, och berättade att hon älskar att baka och dekorera. Hon har sin blogg här ! Hon finns även på Instagram http://instagram.com/bakaochdekorera
Jag tänkte att jag skulle det lätt för mig genom att kontakta Magdalena, så slapp jag baka tårtan.

Tårtan blev jättefin och detaljerna var både coola och välgjorda. Smaken får man mer eller mindre bestämma fritt. Det är bara att säga till vad du tycker om för smaker, så bakar Magdalena efter det. Jag beställde choklad och vanilj. Tårtan blev väldigt söt, men tog man bort sylten hade den varit perfekt. Mindre smaker desto bättre tycker jag. Det som blev över av tårtan, lämnade jag till Neos förskola imorse. Pedagogerna blev glada för fikat till kaffet.

Vi firade Neo redan igår. Huset var fullt med familj, släkt och vänner. Skattjakt och lek. Tack till alla inblandade igår! Tack också för otroligt fina presenter- alldeles för mycket! Neo hade ett jätteroligt kalas, som han kommer att prata om länge. Kärlek till er!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar