Translate

måndag 25 juni 2012

På väg till Riga..

Jag och Monika satt och pratade om att vi skulle ut på landet den här veckan, men det skulle tyvärr vara upptaget av mamma och pappa. Då satt jag och kollade lite båtresor på skoj. Jag har åkt en gång tidigare på en liknande kryssning men den gick till Tallin- Estland, och detta var några år sedan. Jag är inte någon kryssnings-fantast direkt och tycker mest att det är massa fulla ****** som åker...
Men att kryssa kostar nästan ingenting och det är alltid trevligt att få se något nytt. Jag har bara hört positiva saker om Riga, så då blev det en spontan-tripp hit. Mamma och pappa fick istället för att åka till landet- passa Neo;0)
Det är jag, Celine, min fina vän Monika med bonusdottern Julia och Monikas Alicia som reser tillsammans denna gång.

Silja Festival är en av de äldre och mindre båtarna. Jag kan ju inte påstå att det är den finaste jag åkt med, speciellt när man har åkt med lyxfartyg i Karibien... Båten är däremot väldigt bra anpassad för barnfamiljer- med bollhav, pool och en hoppborg. Celine och Julia har super roligt och leker så det går härliga till...

I morgon går vi i land, i ett nytt land som förhoppningsvis bjuder på uppehållsväder:/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar