Translate

måndag 1 juli 2019

Antiparos och bröllop

Vilken dröm ö Antiparos är! Första gången för min del här och jag blev kär. Kykladerna som den här ögruppen heter är kargt, blåsigt och väldigt romantiskt med kullerstensgator och vita små hus. Supervänliga människor och grymma stränder. En favorit blev ändå Fanari beach. Pool finns och äta kan man göra.. Inget jag däremot rekommenderar. Ingen höjdarmat men himla goda drinkar. Det har varit tre underbara dagar med många nya ansikten att lära känna. Vilka grymma vänner Johan har. Inte bara snygga utan trevliga också! Första dagen var det ju tema Burning man.. Att starta med en sån fest var galet! Alla hade gått all in. De två andra dagarna var det tema Slim Aarons.
Sebastian & Denize är nu gifta!
Vi bodde även här superenkelt men Flora som driver Casa Flora gjorde allt för att vi skulle känna oss välkomna. Bara 500:- per natt!!! Har aldrig bott så billigt haha;) Rekommenderar starkt att bo här. En restaurang jag också måste nämna är Pavlos place. Där förklarar/visar ägaren vad de har för mat i köket. Ligger på en bakgata.. Hemlagad riktig grekisk mat!

Idag fyller min älskling år så vi tog en härlig frukost på favoritstället innan vi tog oss tillbaka till Paros. Vidare därifrån är vi nu på väg till Santorini. En av mina favoritöar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar